Training & Verkoop

Training

Wij hebben ruime ervaring met het zadelmak maken en inrijden van jonge paarden en het doorrijden en/of bijscholen van volwassen paarden. Grondwerk is hier een belangrijk onderdeel van en we passen het tempo aan op wat het paard aankan. 

Voorafgaand aan het traject bespreken we jouw wensen zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. We houden je op de hoogte van ontwikkelingen tijdens de training en je bent natuurlijk altijd welkom om te komen kijken naar je paard.

Trainen

Voor bijscholing of omscholing kunnen wij de training verzorgen. Met de juiste aanpak helpen we jou om je doelen en ambities dichterbij te laten komen. 

Beleren

Jonge paarden beleren we met geduld en een vriendelijke hand. We beginnen met grondwerk, waarna we later de ruiter introduceren.

Corrigeren

Soms heb je wat hulp nodig om terug op het juiste pad te komen. Wij helpen je graag met training en advies om weer vertrouwd in het zadel te klimmen.

Verkoop

Wij verkopen regelmatig paarden van eigen fok of in opdracht van klanten. Omdat wij het belangrijk vinden dat er een klik is tussen paard en ruiter treden wij niet alleen op als verkoper of  tussenpartij, maar ook als adviseurs bij de aankoop van een paard. 

Wil je weten wat wij op dit moment te koop hebben staan? Bekijk onze advertenties op Marktplaats of neem contact  op. 

Broersen Stables - bas@broersen-stables.nl - 06 112 119 88

© All rights reserved by bmdoorn. Made with by Elementor​​